اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

30. مهر 1395 - 14:17   |   کد مطلب: 20915
دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه آیین نامه مربوط به موضوع مدلینگ لغو شده است، گفت: هم اکنون هیچ فعالیتی در حوزه مُدلینگ مورد تأیید کارگروه ساماندهی مد و لباس نیست.

به گزارش صبح الوند؛ به نقل از دانا، دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس با بیان اینکه آیین نامه مربوط به موضوع مدلینگ لغو شده است، گفت: هم اکنون هیچ فعالیتی در حوزه مُدلینگ مورد تأیید کارگروه ساماندهی مد و لباس

نیست.
 

حمید قبادی گفت: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته و آسیب‌شناسی‌هایی که انجام دادیم به هیچ عنوان موضوع مُدلینگ در کشور ما رسمیت ندارد و ما در آخرین اقدام حدود دو هفته گذشته،آیین نامه مربوطه را که آیین نامه داخلی دبیرخانه بود را لغو کردیم و دستورالعمل مربوطه که در قوانین و مقررات کارگروه بود را برای اولین جلسه کارگروه درخواست دادیم که در سند بالادستی هم لغو و حذف شود.
 
وی ادامه داد: این موضوع مشکلات جدی را برای مجموعه و کشور به وجود آورد ما در حال حاضر به هیچ عنوان دفتر مُُدلینگ مجاز و غیرمجاز نداریم کلاً غیرمجاز است و بیش از 5 ماه است که به مؤسسات مربوطه ابلاغ کردیم که هیچ فعالیتی در این حوزه مورد تأیید کارگروه ساماندهی مد و لباس نیست.

انتهای پیام/.

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان