اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

14. مهر 1400 - 23:13   |   کد مطلب: 19817
یک محقق نوجوان انگلیسی ادعا می کند که یک روش درمانی برای یکی از خطرناک ترین انواع سرطان سینه ابداع کرده است.

به گزارش صبح الوند به نقل از آفتاب نیوز، 'کرتین نیتیانداندام' از منطقه 'سوری' در انگلیس معتقد است که روشی برای تبدیل کشنده ترین شکل سرطان سینه سه گانه منفی به یک نوع سرطان سینه قابل درمان، کشف کرده است.

 
سرطان سینه سه گانه منفی (Triple Negative Breast Cancer) یک حالت خاص است که هیچکدام از گیرنده های استروژن و پروژسترون و یا ژن HER۲ را ندارد. این حالت به طور متوسط در ۲۰ درصد موارد سرطان سینه دیده می شود.
 
این نوجوان که سال ۲۰۱۵ نیز جایزه 'نمایشگاه علم گوگل' را به دلیل ابداع آزمایشی برای تشخیص بیماری آلزایمر کسب کرد، فعالیت در زمینه روش درمانی ابداعی خود را در آزمایشگاه مدرسه انجام داد.
 
وی در گفت و گو با تلگراف یادآور شد: بیشتر تومورهای سرطانی گیرنده هایی بر سطح خود دارند که به داروهای درمانی مانند تاموکسیفن Tamoxifen می چسبند اما سرطان سینه سه گانه منفی فاقد گیرنده است و بنابراین داروها بر این بیماری تاثیری ندارند.
 
وی ادامه داد: این چشم انداز برای زنان مبتلا به (سلول های) سرطانی تمایز نیافته ( که در آن سلول ها در یک شکل تهاجمی خطرناک گیر کرده اند) بسیار خوب نیست بنابراین هدف بازگرداندن سرطان به وضعیتی است که قابل درمان باشد.
 
به گفته نیتیانداندام، پروتیین ID۴ در واقع سلول های بنیادی تمایز نیافته سرطان ها را از متمایز شدن (وضعیتی که سلول ها تمایل به رشد و تکثیر آهسته دارند) باز می دارد، بنابراین برای اینکه سلول های سرطانی بتواند متمایز شود باید این پروتیین را مسدود کرد.
 
این محقق نوجوان ادعا می کند که روشی برای مسکوت نگاه داشتن ژن های تولید کننده پروتیین ID۴ کشف کرده است که سرطان را به وضعیت کمتر خطرناک بازمی گرداند.
 
به گزارش ایرنا، وی امیدوار است که روش ابداعی وی توجه جامعه دانشمندان را جلب کند تا تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.
 
برآوردها نشان می دهد که سالانه حدود یک میلیون مورد ابتلا به سرطان سینه در سراسر جهان تشخیص داده می شود که از این میان، ۱۷۵ هزار مورد سرطان سینه سه گانه منفی هستند.
انتهای پیام/
 

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان