اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

31. مرداد 1395 - 19:27   |   کد مطلب: 19631
کیوان علیزاده گفت: عرقی که ورزشکاران محجبه می‌ریزند دو برابر کسانی است که بدون حجاب به رقابت در مسابقات می‌پردازند و بازی می‌کنند.

به گزارش صبح الوند به نقل از فارس، کیمیا علیزاده با برد فینال مسابقات المپیک 2016 نام خود را به عنوان اولین بانوی ایرانی که در المپیک صاحب مدال گردید، در تاریخ ثبت کرد، وی امروز به عنوان بانوی تاریخ ساز ایران در المپیک شناخته می شود. به همین مناسبت گروه استانی تیتر1 ساعتی در جمع خانواده گرم و مهربان وی حاضر شده و ماحصل گفتگوی صمیمی و خواندنی ما با اعضای خانواده این دختر قهرمان را می خوانید.

اینجا خانه کیمیا در یکی از خیابانهای کرج است، جایی که امروز بنرهای تقدیر و تجلیل یکی پس از دیگری بر دیوارها نصب می شود و پدر کیمیا نیز با نصب پرچمهای شادی، خانه را مهیای ورود پر شور دختر قهرمان در چند روز آینده می کند.

 

پدر کیمیا علیزاده مردی ۴۳ ساله است و دارای یک کارگاه گلدوزی رومیزی که چندین کارگر در کارگاه و منازل شخصی، برای وی کار می کنند.

کیوان علیزاده در معرفی دختر خود اینگونه سخن آغاز می کند: کیمیا تنها دختر خانواده و فرزند اول ما است که متولد تیرماه و اکنون  وارد 18 سال شده است، وی از 7 سالگی ورزش تکواندو را شروع کرده و مادرش از سنین کودکی بزرگترین مشوق و همراه وی در تمام مراحل تمرینات و مسابقات بوده است.

وی ادامه می دهد: همسرم، دخترم را در سن 7 سالگی برای ثبت نام به باشگاه برد و او را در تنها رشته ورزشی که به سنش می خورد و آن هم ورزش تکواندو بود ثبت نام کرد، تنها هدف ما از ثبت نام دخترمان در آن سن برای ورزش، پر کردن اوقات فراغت بود ولی بعدها استادش، استایل بدن او را را برای تکواندو مناسب دید و برای ورود به بازیهای استانی تشویقش کرد که پس از کسب مقام های استانی، خود به این رشته علاقمند شده و موانع را یکی پس از دیگری با تلاش از جلوی راه برداشت.

علیزاده با بیان اینکه کیمیا دارای یک برادر 14 ساله به نام کیان است اظهار داشت: کیان نیز در رشته والیبال بازی می کند و تیمش سال گذشته مقام دوم استانی را آورد و خواهر بزرگتر برای کیان الگوی تلاش و استقامت است و می خواهد مانند او پله های بالاتر را تجربه کند.

مادر کیمیا نیز در ادامه سخنان همسرش می گوید: بسیار خوشحال هستیم از اینکه دخترمان توانست عنوان اولین بانوی ایرانی مدال آور تاریخ المپیک را به خود اختصاص دهد و این افتخار را تقدیم کشور و مردمش می کند، ما انتظار مدال طلا را برای او داشتیم ولی به هر دلیلی مدالش برنز شد و البته که باز هم خداوند را شاکر موفقیت بدست آمده هستیم که دخترمان توانست برای سرزمینش  افتخار آفرینی کند و نام ایران را در جهان پر آوازه نماید.

وی با بیان اینکه این قانون بازی های رزمی است که می گویند در مسابقه باید با دو نفر بجنگی اول رقیب و دیگری داور، اظهار داشت: بازیکن باید بقدری خوب بازی کند که هیچ حرف و حدیثی در بین نباشد و فدراسیون تکواندو در ایران خیلی از کیمیا حمایت کردند، بخصوص آقای پولادگر و خانم سروی، مثلا زمانی که کیمیا آسیب می دید به موقع پیگیری های پزشکی انجام می شد. قبل از حضور کیمیا در تیم ملی در رده نوجوانان خودمان از او حمایت مالی می کردیم ولی پس از ورود به تیم ملی کاملا از سمت فدراسیون مورد حمایت قرار گرفت.

وی افزود: کیمیا از 14 سالگی و از اوایل سال 92 وارد دنیای رقابتهای جدی شد و مدال برنز ریو پنجمین مدال تاریخ ساز کیمیا است.

 

کیوان علیزاده در بخش دیگری از این گفتگو به خبرنگار ما گفت: کیمیا در طول فعالیتهای ورزشی خود مدال طلای قهرمانی نوجوانان جهان 2014، مدال طلای المپیک جوانان نانجینگ 2014، رده بزرگسالان مدال برنز جهانی مسکو 2015 و مدال طلای گرند پریکس مسکو را از آن خود کرد.

وی همچنین با اشاره به وابستگی کیمیا به قرآن کریمی که ترجمه فارسی دارد و بسیار برای دخترش محبوب است گفت: فرزندم به راستی فردی معتقد است و حجاب برایش اهمیت زیادی دارد، وی از سالهای دور خود را ملزم به رعایت حجاب می کرد و هیچگونه الزامی از هیچ سمتی، برای وی در این زمینه قرار داده نشد و این رفتار کیمیا برای ما نیز مایه مباهات است، چرا که می توان مقایسه کنیم که عرقی که ورزشکاران محجبه می ریزند دو برابر کسانی است که بدون حجاب به رقابت در مسابقات می پردازند و بازی می کنند.

وی با بیان اینکه رئیس فدراسیون تکواندو، آقای پولادگر، قرآن ترجمه فارسی را به کیمیا هدیه داده است تا کیمیا به راحتی آن را بخواند و بفهمد گفت : کیمیا این نوع پوشش و اعتقاد را با جان و دل انتخاب کرده است و ثابت کرد که با حجاب هم می توان قهرمان شد و حجاب محدودیت نمی آورد.

پدر این دختر قهرمان خاطر نشان کرد: کیمیا عضو فعال بسیج دانش آموزی مدرسه خود و دانش آموزی ساعی و موفق در درس است.

 

مادر کیمیا علیزاده در تکمیل سخنان همسر خود گفت: دخترمان علاقه زیادی به رشته ریاضی داشت و خیلی دلش می خواست در رشته هوا فضا به مدارج بالا دست پیدا کند ولی اکنون بنا به دلایلی مسیر زندگی کیمیا عوض شده است، وقتی کیمیا در رشته تکواندو مشغول به فعالیت شد به دلیل حجم بالای تمرینات و اردوها نتوانست رشته ریاضی فیزیک را ادامه دهد و به رشته تجربی رفت و همین باعث شد یکسال از تحصیل باز بماند و ما به تصمیم او احترام می گذاریم ، چیزی بوده که انتخاب دخترمان است.

وی افزود: او در حال حاضر به رشته فیزیوتراپی در دانشگاه فکر می کند، البته طبق وعده هایی که به قهرمانان ورزشی داده شده است، کیمیا بدون کنکور می تواند در رشته دلخواه خود به تحصیل بپردازد، ما به عنوان پدر و مادر وظیفه مهمی داشتیم زیرا والدین قبل از هر کسی متوجه زمینه استعداد و علاقه فرزندشان می شوند و باید به آن بها بدهند، ما به دخترمان بها دادیم، حتی خود از بسیاری از میهمانی ها و تفریحات برای اهدافش گذشت و امروز نتیجه خوبی بدست آورد.

 

پدر کیمیا در ادامه گفت: تا آنجایی که ما از طرح و تصمیم کیمیا برای آینده اش خبر داریم این است که وی بعد از المپیک می خواهد تکواندو را دوباره از صفر در وزن 67 کیلوگرم شروع کند و تمام عناوین و مدال ها را پشت سر خواهد گذاشت تا از صفر شروع کند، هدف گذاری او، طلای المپیک بعدی است.

 

وی در پایان اظهار داشت: کیمیا تا این سن یعنی 18 سالگی، اصلأ بچگی نکرده و  مدام به عنوان یک ورزشکار به دنبال تکواندو بوده است و ما برای اینکه به او بگوییم قدر دان زحماتش هستیم، برای تولد امسالش یک عروسک بامزه به او هدیه دادیم که بسیار آن را دوست دارد.

مادر مهربان نیز می خواهد وقتی کیمیا به خانه برگشت به عنوان اولین غذا برای او کشک بادمجان که غذای مورد علاقه او است درست کند و در این رابطه می گوید: کیمیا در تمام این سالها مجبور به رعایت رژیم غذایی بوده است و دلش برای یک دل سیر کشک بادمجان خوردن تنگ شده است.

مادربزرگ کیمیا نیز از افتخاری که نوه عزیزش در ورزش کسب کرده بی نهایت خوشحال است و لحظه شماری میکند تا کیمیا از در برسد و برایش جشن بگیرند.

عمه نیز می گوید: دختر محبوب خانواده بسیار آرام است و روحیه ای منعطف دارد و اینکه در میدان مسابقه او را با روحیه ای قاطع و استوار دیدیم ، برایمان بسیار لذتبخش بود و به او افتخار می کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان