اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

6. مرداد 1395 - 9:32   |   کد مطلب: 19079
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: کیفی سازی آموزش ها و مهارت ها باید سرلوحه فعالیت های آموزش فنی وحرفه ای قرار بگیرد.

به گزارش صبح الوند به نقل از ایرنا، احمد توصیفیان روز سه شنبه در دیدار با رییس منطقه 10 دانشگاه فنی و حرفه ای و آموزشکده فنی و حرفه ای شهید مفتح همدان افزود: توسعه آموزش های فنی و حرفه ای امری ضروری است و موجب افزایش مهارت های شغلی در جامعه می شود.
وی گفت: سازمان فنی وحرفه ای به عنوان مهمترین مرکز آموزش مهارت وحرفه های شغلی، تاثیر بسیار شگرفی در کمک به حل اشتغال افراد جویای کار و تقویت بنیادهای استاندارد شغلی جامعه خواهد داشت.
توصیفیان افزود: توجه به آموزش های با کیفیت ومورد پذیرش کارفرمایان به گونه ای که نیروی تربیت یافته مهارت های لازم و استاندارد مهارت شغلی بازارکار را فرا گرفته باشد از مهمترین نیازهای آموزش فنی و حرفه ای است.
توصیفیان هدف از آموزش های فنی وحرفه ای را افزایش توانایی های دانش ، مهارت و قدرت درک افراد و انجام مطلوبتر کار در محدوده وظایف شغلی دانست.
سرپرست اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان همدان اظهار کرد: آموزش های فنی و حرفه ای به سبب انعطاف پذیری نشات گرفته از خصیصه های بازار کار و اوضاع اقتصادی بوده و به دلیل آموزش و ایجاد مهارت های لازم در افراد برای توانایی در احراز مشاغل، نقش بسزایی در اشتغال دارد.
توصیفیان تصریح کرد: آموزش های فنی وحرفه ای، نوعی پرورش کارآفرین است ، به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و تخصص دانش فنی ، قادر خواهند بود که فرصت های شغلی مناسبی را به دست آورند و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد کنند.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی یکی از مهم ترین، راه ها اشتغال زایی اصولی و حل معضل بیکاری با آموزش صحیح فنی و حرفه ای می باشد و بی توجهی به سرمایه گذاری کافی در آموزش فنی و حرفه ای به معنی غفلت و فنای سرمایه های انسانی تلقی می شود.

** توسعه فرهنگ کارآفرینی در گرو توجه به آموزش های فنی و حرفه ای است
رییس منطقه 10 دانشگاه فنی وحرفه ای و آموزشکده فنی و حرفه ای شهیدمفتح با تاکید بر افزایش کیفیت آموزش های فنی گفت: نقش آموزش های فنی و حرفه ای در تغییرات اجتماعی و فرهنگی به خصوص در رشد و توسعه پایدار اشتغال و شکوفایی اقتصاد حائز اهمیت است.
کاظمی افزود: آموزش های فنی و حرفه ای، افراد را با توجه به شرایط اقتصادی جامعه آماده ی ورود به بازار کار می کند و از این طریق مهارت های عمومی بازار کار و صنعت را مورد توجه قرار داده و کارایی افراد را با توجه به تغییرات تکنولوژیکی به روز می کند.
وی بیان کرد: افراد پس از به دست آوردن دانش و مهارت های تخصصی در زمینه های مختلف می توانند در شغل های مناسب به فعالیت بپردازند و به عنوان کارآفرین برطرف کننده نیاز اصلی جامعه باشند.
رییس آموزشکده فنی و حرفه ای شهید مفتح همدان عنوان کرد: جامعه برای به حرکت درآوردن چرخ های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اجتماعی باید استفاده از آموزش و خلاقیت را در جنبه های مختلف علمی و پژوهشی شکوفا کند از این رو توسعه ی فرهنگ کارآفرینی و اهمیت و نیاز به تمامی حرفه ها باید در چارچوب آموزش های تخصصی گوناگون دیده شود.
ششم مردادماه روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای نامگذاری شده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان