به گزارش صبح الوند، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی در بازدید از مجموعه فعالیت های مجمع خیرین سلامت همدان اقدام این مجمع در دستگیری از بیماران نیازمند را قابل تقدیر دانست و گفت: اغلب هزینه دارو و درمان بیماریهای خاص بیشتر از سطح درآمد خانوادهها است که کمک مجمع خیرین به این بیماران بسیار ارزشمند است.
علی رضایی اضافه کرد: علاوه بر هزینههای هنگفت درمان بیماریهای خاص، خانوادههای بیماران که از شهرها و روستاهای اطراف برای درمان به همدان مراجعه میکنند با مشکل اسکان مواجهاند.
رضایی ساخت همراهسرا برای بیماران خاص به ویژه بیماران سرطانی را ضروری دانست و اظهار کرد: در این زمینه باید تدابیری توسط مسولین با کمک و یاری خیرین اندیشیده شود.
در ادامه محمدعلی پرزاد عضو شورای اسلامی شهر همدان هم به فعالیت مجمع خیرین سلامت اشاره کرد و گفت: شهر همدان ظرفیتهای بسیاری برای پیشرفتهای علمی، فرهنگی، اقتصادی و ... را دارد اما برای بهرهگیری از این ظرفیتها جهت رسیدن به توسعه باید موانع موجود را رفع کرد.
محمدعلی پرزاد کمک به جامعه علمی و دانشگاهی در راستای توسعه شهر و استان را حائز اهمیت برشمرد و افزود: همانگونه که در گذشته مردم کشور ما در دوران دفاع مقدس کمکهایی را به جبهه داشتند اکنون نیز این کمکها را در عرصههای مختلف علمی، پزشکی، فرهنگی و غیره دارند.
پرزاد با بیان اینکه رفع نیاز نیازمندان بسیار باارزش است، افزود: تولیدات غیر ارگانیک سلامت جامعه را تهدید میکند و عمده سرطانها ریشه در تغذیه ناسالم دارد.
وی تولیدات ارگانیک را لازمه سلامت جامعه دانست و اضافه کرد: این موضوع نباید مورد غفلت قرار گیرد چراکه تغذیه ناسالم گرفتاریها بعدی از جمله بیماریها و هزینههای هنگفتی را در آینده به دنبال خواهد داشت.
عضو شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه پیشگیری قبل از درمان بسیار مهم است، یادآور شد: کمک و فعالیت خیرین سلامت در حوزه بهداشت و درمان بسیار قابل تقدیر و ماندگار است و شورا نیز آمادگی کمک در این حوزه را دارد.
در ادامه مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان همدان به تشریح فعالیت مجمع و گزارشی از روند اجرای خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علومپزشکی همدان پرداخت و گفت: بانی شروع ساخت این خوابگاهها شورای اسلامی شهر همدان بوده و شهرداری نیز کمکهای شایانی را در این زمینه داشته است.
دکتر صبا با بیان اینکه نیت خیرخواهانه شورا و شهرداری باعث تشویق و افزایش انگیزه در مجمع خیرین سلامت برای احداث خوابگاه شد، افزود: خوابگاه برای دانشجویان متأهل تحصیلات تکمیلی ساخته میشود و ادامه روند ساخت آن نیازمند کمک و مساعدت خیرین و مسؤولان است.
وی با بیان اینکه از 110 واحد تعداد 30 واحد احداث شده و به زودی به بهرهبرداری میرسد، اضافه کرد: 80 واحد دیگر نیز در دست احداث است.
قربانعلی ریزوند مسؤول پیگیری احداث خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه علومپزشکی همدان نیز در این بازدید مساحت احداث پروژه را چهار هزار و 953 مترمربع بیان کرد و گفت: زمین این پروژه اهدایی یکی از خیرین بوده که هشت هزار و 700 متر مساحت کل بنای ساختمان خواهد بود.
ریزوند اضافه کرد: تاکنون از محلهای مختلف از جمله شورای اسلامی شهر، شهرداری،دانشگاه علومپزشکی، سازمان عمران شهرداری همدان، خانواده مرحوم فرشچیان،کارخانه سیمان هگمتان و خیرین برای اجرای پروژه کمک شده که در مجموع کمکها تاکنون حدود 600 میلیون تومان بوده است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما