به گزارش صبح الوند، مهدي سماواتي در نشست اعضاي ستاد بيمه روستاييان و عشاير شهرستان همدان افزود: صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير در سال اقتصاد مقاومتي با جمع آوري حق بيمه هاي روستاييان و سرمايه گذاري درست آن به رونق توليد داخلي در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي کمک مي کند.
وي ادامه داد: رونق توليد داخلي، کاهش واردات و افزايش صادرات از مصاديق اقتصاد مقاومتي است و صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير در اين راستا با انجام وظيفه خود در قبال روستاييان به کاهش مشکلات اجتماعي در حوزه روستاها کمک مي کند.
سماواتي اضافه کرد: در سال 94 اقداماتي انجام شد که استان همدان براي سومين سال متوالي موفق به کسب رتبه سوم در جذب افراد به صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير شد.
مدير صندوق بيمه اجتماعي روستاييان، عشاير و کشاورزي استان همدان جمع آوري و بايگاني پرونده هاي کارگزاران دهستان ها و بخش ها در راستاي الکترونيکي کردن سوابق بيمه اي روستاييان، کيفي و کمي شدن فعاليت کارگزاران و حقوق بگير شدن بيش از 300 خانوار زير پوشش در استان را از عمده اقدامات انجام شده توسط اين صندوق در سال گذشته عنوان کرد.
وي ادامه داد: در سال گذشته بيش از 500 پرونده از کار افتادگي به اين صندوق ارجاع شد که 134 مورد آن در کميسيون پزشکي تاييد شد و اين افراد حقوق بگير شدند.
سماواتي اضافه کرد: در سالجاري امور صندوق تخصصي تر مي شود و قرار است افراد بالاي 60 سال به شرط تاييد پزشک متخصص قادر به ثبت نام در اين صندوق شوند.
وي تاکيد کرد: افرادي که زير 40 سال هستند و در روستاها سکونت دارند براي عضويت در اين صندوق به هيچ تاييديه اي نياز ندارند.
وي از انجام اقداماتي همچون تجميع کارگزاران در سطح شهرستان ها، ارايه شناسه به بيمه شده ها و پخش مستند تبليغاتي اين صندوق در شبکه استاني در سال جاري خبر داد
در پايان اين نشست نمايندگان کارگزاري هاي شهرستان هاي استان همدان به بيان اقدامات، پيشنهادات و انتقادات خود پرداختند.
فعاليت صندوق بيمه اجتماعي کشاورزان، روستاييان و عشاير از سال 1384 آغاز شد و عضويت در اين صندوق اين امکان را فراهم کرده است که افراد تحت پوشش آرامش خاطر بيشتري نسبت به آينده خود داشته باشند و با اميد بيشتري به کار و تلاش بپردازند.
فعاليت صندوق بيمه اجتماعي روستاييان،عشاير و کشاورزان زير نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي انجام مي شود و عضويت در آن اختياري بوده و روستاييان با ميل و اختيار خود تحت پوشش قرار مي گيرند.
جمعيت عشايري استان همدان حدود 134 هزار نفر است و 35 درصد از اين جمعيت در شهرستان همدان، 27 درصد در شهرستان تويسرکان، 16 درصد در شهرستان نهاوند و مابقي نيز در ديگر شهرستان هاي استان همدان مستقر مي شوند
دیدگاه شما