اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

8. خرداد 1395 - 13:26   |   کد مطلب: 18290
در هفته پنجم مسابقات سوارکاری همدان:
اولین رقابت درساژ سوارکاران همدانی برگزار شد
سخنگوی هیأت سوارکاری همدان گفت: اولین رقابت درساژ سوارکاران همدانی برگزار شد.

به گزارش صبح الوند عباس محمدی در گفت‌و‌گو با  فارس،  با اشاره به برگزاری مسابقات سوارکاری استان، اظهار کرد: پنجمین هفته تقویم ورزشی هیأت سوارکاری استان همدان با اولین رقابت درساژ سوارکاران همدانی دنبال شد.

وی با بیان اینکه در این سری از مسابقات نیز استقبال خوب علاقه‌مندان و سوارکاران را شاهد بودیم، گفت: در هفته پنجم مسابقات سوارکارانی از باشگاه‌های ابن سینا، اکباتان و صدرا در مجموعه سوارکاری و پرورش اسب اکباتان با یکدیگر رقابت کردند.

سخنگوی هیأت سوارکاری همدان بیان کرد: این رویداد با حضور استاد مهدی جمشید‌خانی و قضاوت سیروس قدرتی‌پور و تلاش مهدی بختیاری برگزار شد.

وی ادامه داد: فاطمه اکبری و مهسا سلطانی نیز سرداور مسابقه را در محاسبه امتیاز سوارکاران یاری کردند.

محمدی به برترین‌های رقابت‌ها اشاره کرد و افزود: در پایان مسابقات مهدی صمدی با اسب ژوپیتر از باشگاه ابن سینا عنوان نخست را از آن خود کرد.

وی خاطرنشان کرد: مجید فتحی‌مهر با اسب بایسان و ابوالفضل افتخاری با اسب والنتین هر دو از باشگاه اکباتان به ترتیب در رده‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

سخنگوی هیأت سوارکاری همدان یادآور شد: این هیأت مطابق با تقویم ورزشی امسال برگزاری مسابقات هفتگی و رقابت‌های مختلف را دنبال می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان