به گزارش صبح الوند به نقل از ايرنا، سيد محمد طباطبايي در سومين همايش هم انديشي مجمع خيرين سلامت شهرستان ملاير افزود: با تشكيل اين مجمع طبق تاكيدات مقام معظم رهبري و وزير بهداشت وقت، طي هشت سال گذشته سه هزار و 800 مركز بويژه در مناطق محروم كشور به همت مردم و نيكوكاران داير شد.
وي اظهار كرد: از زمان تشكيل مجمع خيران سلامت تاكنون، نزديك به 40 هزار ميليارد ريال جذب سرمايه هاي مردمي داشتيم كه اين كمك ها در بخش سلامت شامل ساخت بيمارستان، خانه هاي بهداشت، مراكز بهداشتي و درماني و تجهيز بيمارستان بوده است.
طباطبايي با بيان اينكه اين مجمع در حال حاضر داراي 220 شعبه در سراسر كشور است، افزود: احداث بيمارستان، مراكز بهداشتي و درماني و تجهيز تخت هاي بيمارستاني همچنان از اولويت ها و نيازهاي ما در بخش سلامت است كه اميدواريم مجمع خيرين سلامت بتواند اقدام شايسته اي در اين راستا داشته باشد.
وي مجمع خيران سلامت را بازوي مشاركتي نظام سلامت دانست و بيان كرد: در سال 95 قصد داريم همايش هاي استاني و شهرستاني را در كشور ترويج دهيم تا هر فرد خير و نيكوكاري به سهم خود بتواند در رفع مشكلات بخش سلامت نيت كند و سهيم باشد.
معاون مشاركت هاي مردمي مجمع خيران سلامت كشور راه اندازي شبكه اجتماعي را از ديگر اولويت هاي مجمع با توجه به فضاي رسانه اي جديد در سال جاري عنوان كرد و افزود: اين شبكه بسيار مورد تاكيد وزير بهداشت است و موجب خواهد شد پروژه ها در شبكه تعريف و مبلغ آن مشخص شود و كاربر سهم خود را از هر پروژه مشخص كند.
طباطبايي بيان كرد: آمادگي كامل داريم در اين شبكه پروژه تعريف شده اي را براي جذب مشاركت هاي مردمي در اين شهرستان نيز داشته باشيم.
وي در عين حال پيشگيري و پژوهش را از اولويت هاي مهم مجمع خيران سلامت برشمرد و گفت: فرهنگ سازي در اين زمينه بسيار در پيشگيري از بروز بيماري ها كمك كننده است و موجب كاهش تخت هاي بيمارستاني خواهد شد.
وي اضافه كرد: كلنگ زني پروژه هاي بخش سلامت به عنوان ديگر اولويت ها در دستور كار مجمع است و اميدواريم يكي از اين پروژه ها با پيشرفتي بالاي 80 درصد در شهرستان ملاير اجرا شود.
معاون مشاركت هاي مردمي مجمع خيران سلامت كشور گفت: آمادگي كامل داريم ملايري هاي مقيم تهران را در يك گردهمايي جمع كرده و مشكلات بهداشتي و درماني اين شهرستان را طرح موضوع كنيم.
طباطبايي ادامه داد: منازل مسكوني افرادي كه بعد از فوت آنها به بخش سلامت اهدا مي شود، حركت خير ديگري است كه در كشور آغاز شده، به گونه اي كه پايان سال گذشته منزل مسكوني دو نفر از ساكنين تهراني به ارزش 40 ميليارد ريال به بخش سلامت واگذار شد و اميدواريم در سراسر كشور اين امر خير ترويج يابد.
وي بيان كرد: طبق تفاهم نامه اي كه بين مجمع و وزارت آموزش و پرورش بسته شده، فرهنگ سازي در امر پيشگيري در بين دانش آموزان در دستور كار قرار گرفته و اين اقدام مي تواند به عنوان پايلوت در استان همدان تحقق يابد.
مجمع خيران سلامت شهرستان ملاير سال 92 فعاليت خود را آغاز كرد.
شهرستان ملاير با دارا بودن جمعيتي بالغ بر 300 هزار نفر در 75 كيلومتري شهر همدان واقع شده است.
انتهای پیام/ج
دیدگاه شما