به گزارش صبح الوند، حسین افشاری گفت: اجراي قانون و تهيه نقشه کاداستر در روستاها بي شک نويد پيشرفت و توسعه باغداري و کشاورزي را به همراه خواهد داشت .
معاون برنامه ريزي و امور عمراني فرمانداري اين طرح را ملي خواند و تاکيد کرد : اجراي اين طرح مورد تاکيد استانداري و فرمانداري بوده است به طوري که با توجه به کمبود اعتبارات اعتبار لازم براي انجام کار تخصيص و پيش بيني شده است .
مدير امور اراضي استان همدان نيز گفت : 30 درصد کل تعهد ريالي طرح تهيه نقشه کاداستر مربوط به شهرستان همدان است که در مرحله اول در چند روستاي هدف اجرا خواهد شد .
رحيم برقي بيان داشت : به صورت پايلوت 4 روستا از اراضي شهرستان نهاوند در مساحتي بالغ بر 2 هزار و 300 هکتار مشخص شده تا کارشناسان طرح تهيه نقشه کاداستر را اجرا کنند .
وي عنوان کرد : 10 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي طرح تهيه نقشه کاداستر در استان همدان پيش بيني شده است که در مرحله اول يک ميليارد ريال تخصيص شده است .
مدير امور اراضي استان همدان اضافه کرد : پس از اجراي طرح خط نگاري آمار زمين ها و باغ هاي زراعي مشخص و حد ، مرز ، مالکيت و معارض آنها نهايي خواهد شد .
برقي اظهار داشت : در روند اجرايي اين طرح هر روستا بايد يک معتمد را معرفي کرده تا کارشناسان بتوانند کار خود را با هماهنگي به راحتي انجام دهند .
وي در پايان تاکيد کرد : در روند و پس از اجراي اين طرح مشکلات حقوقي مالکان و مدعيان تا حدودي تعيين تکليف خواهد شد .
بخشدار مرکزي شهرستان همدان نيز گفت : در مرحله اول 18 روستا از بخش مرکزي شهرستان همدان با اولويت هاي قانوني به عنوان پايلوت اجراي طرح تهيه نقشه کاداستر انتخاب شدند .
حميد عبدلي عنوان کرد : سنگستان ، يلفان ، تفريجان ، ابرو ، چشين ، خاکو ، دره مرادبيگ ، انجلاس ، آبشينه ، چشمه ملک ، سولان ، علي آباد ، ورکانه ، شمس آباد ،توئيجين ، موئيجين و وفرجين از جمله روستا هاي هدف اجراي طرح مي باشند .
انتهای پیام/
دیدگاه شما