به گزارش صبح الوند به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سازمان تامین اجتماعی مازندران در ماههای گذشته اقدام به لغو صدور قبض واریزی حق بیمه برای بیمهشدگان این سازمان و الزام مردم به مراجعه به برخی از کافینتهای خاص برای انجام این امور کرده که این مساله چالشهایی را برای بیمهشدگان این سازمان در پی داشته است.
مهمترین دلیلی که میتوان تصور کرد سازمان تامین اجتماعی مازندران اقدام به اتخاذ این تصمیم کرده است، حرکت بهسوی انجام امور بیمهای بیمهشدگان بهصورت از راه دور و بدون نیاز به حضور مردم همچنین صرفهجویی از مصرف کاغذ در این سازمان بوده است اما مردم با قبول این مزایا برای سازمان تامین اجتماعی، با مشکلی بهنام هزینه اضافه و نبود راهنمایی لازم برای دریافت قبض توسط رایانه شخصی خود روبهرو هستند.
یکی از بیمهشدگان این سازمان در گفتوگو با فارس، با اشاره به تصمیم ناگهانی تامین اجتماعی مازندران برای صادر نکردن قبض واریزی بیمه، از مهیا نبودن بستر کافی انتقاد کرد.
محمد حسینی این اقدام تامین اجتماعی مازندران را به منزله تحمیل هزینه کافینت به مردم در مقابل هیچ دستاوردی برای رفاه بیمهشدگان دانست و افزود: هیچ راهنمایی به ما برای دریافت قبض در منزل نمیشود و هر ماه باید 2 هزار تومان به کافینتی بپردازم که آنها تعیین میکنند.
این جوان میاندورودی به فراگیری اینترنت در منازل مردم اشاره و تاکید کرد: امروزه در منزل اغلب مردم رایانه و اینترنت وجود دارد اما الزام تامین اجتماعی به حضور در کافینت با وجود داشتن بستر اینترنت شخصی در حالی انجام شده است که هیچ برگه راهنما یا دفترچهای به مردم برای آموزش نحوه دریافت قبوض داده نشده است.
یکی دیگر از شهروندان مازندرانی با گلایه از این نوع صدور غیرحضوری قبوض تامین اجتماعی، خاطرنشان کرد: اینکه مردم بدون حضور در ادارات تامین اجتماعی اقدام به دریافت اینترنتی قبض پرداخت کنند، اقدام پسندیدهای است اما این حقیقت که باید بهجای تامین اجتماعی به کافینت مراجعه کنیم، هیچ تفاوت مثبتی در اصل مراجعات مردم ایجاد نمیکند.
رضا اسدی با بیان اینکه نباید خود را فریب دهیم، تصریح کرد: هزینه پرداختی مردم به کافینتها در حالی انجام میشود که اجرای این طرح فقط کار تامین اجتماعی را راحت کرده است و به طور قطع مردم حضور و تکریم در یک اداره را به انجام امور خود در کافینت و پرداخت هزینه ماهیانه ترجیح میدهند.
وی در پایان خواستار توجه بیشتر تامین اجتماعی به راحتی امور و تسهیل واقعی در زندگی مردم شد و گفت: اجرای هر طرحی بدون لحاظ حقوق مردم موجب ایجاد زحمت برای عموم میشود.
بر اساس آخرین آمار سازمان تامین اجتماعی تعداد کارمندان شاغل در ادارات تامین اجتماعی تابعه استان مازندران 867 نفر است که این افراد امور مربوط به بیمه بیش از یکمیلیون و 500 هزار بیمهشده را برعهده دارند، اما در ماههای اخیر صدور قبوض پرداخت حق بیمه از شرح وظایف این مجموعه خارج شده است.
دیدگاه شما