اوقات شرعی

 

آخرین اخبار

19. خرداد 1394 - 9:33   |   کد مطلب: 11571
تقویم سال 94 دانشگاه تهران که توسط سرپرست این دانشگاه بعنوان هدیه سال جدید به دانشجویان داده شده است را که تورق می‌کنی، به روزهای 25 خرداد و 18 تیر می‌رسی که توضیحات آن جز احیای فتنه‌گران و تخطئه ناجا چیز دیگری ندارد.
هدیه ضد امنیتی سرپرست دانشگاه تهران به دانشجویان+عکس

به گزارش صبح الوند به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرپرست دانشگاه تهران در مراسم «دید و بازدید نیلی احمدآبادی با دانشجویان» که در کوی این دانشگاه برگزار شد، تقویمی را به دانشجویان به مناسبت سال جدید هدیه می‌دهد که با حاشیه‌هایی همراه است.

وقتی این تقویم را ورق می‌‌زنی  به توضیحاتی برخورد می‌کنی توجه تو را بیش از پیش جلب می‌کند. توضیحاتی که جز احیای فتنه‌گران و تخطئه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی چیز دیگری ندارد.

در اردیبهشت ماه این تقویم چاپ «عکس یکی از سران فتنه» تعجب تو را برمی‌انگیزد، تعجب از اینکه چگونه دانشگاه تهران که نماد آموزش عالی کشور است ( که البته با سرپرست غیرقانونی اداره می‌شود) از خطوط قرمز نظام عبور کرده و چنین عکسی را در این تقویم درج می‌کند.

در کنار آن توضیحی که برای روز 25 خرداد نوشته شده نیز قابل تأمل است: « تعرض به کوی دانشگاه تهران توسط گروهی خودسر و ضرب و شتم دانشجویان در پی حوادث پس از انتخابات 1388!»

گویی مسئولان دانشگاه تهران نه تنها عقیده‌ای به فتنه 88 ندارند بلکه بدنبال کمرنگ کردن فتنه 88 و دامن زدن به موارد خلاف واقع‌اند!

تیرماه نیز در تقویم دانشگاه تهران خالی از توضیحات نیست. 18 تیر که ملت ایران در آن «فتنه 18 تیر 78» را به یاد دارند، جای خود را در تقویم دانشگاه تهران به « حمله نیروی انتظامی و شبه نظامیان به کوی دانشگاه تهران در اعتراض به توقیف روزنامه سلام» داده است.

گویی این تقویم تنها برای رسمیت دادن به اقدامات غیرقانونی در 2 فتنه 78 و 88 چاپ شده است.

البته اقدامات خلاف قانون دانشگاه تهران در زمان سرپرستی نیلی احمدی آبادی تنها به این تقویم خلاصه نمی‌شود، از جمله مجوز برگزاری برنامه‌هایی که در آن خطوط قرمز نظام رعایت نشده است؛ ولی آنچه جای سوال دارد این است که چرا چنین تقویمی با چنین موارد غیرقانونی توسط سرپرست دانشگاه تهران با دانشجویان این دانشگاه هدیه داده می شود!

دیدگاه شما

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
کنگره ملی8000شهیداستان همدان