به گزارش صبح الوند، هادیان با بیان اینکه سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری سپاه انصارالحسین(ع) همدان به بیان بخش های خانه نخبگان بسیج استان همدان پرداخت و اظهار کرد: خانه نخبگان از سه بخش مرکز هدایت، حمایت و پژوهشکده مطالعات تشکیل شده است.
مسئول خانه نخبگان بسیج استان همدان اظهار کرد: همه نخبگان در یک فرایند مسئله محور و در صورت لزوم پژوهش محور حرکت میکنند و یک اندیشکده جامع فرا بخشی فراجناحی است و از همهکسانی که بخواهد برای خدمت به توسعه علمی و فناوری کشورشان کمک بکنند استقبال میکند و دست نیاز دراز میکند .
وی به بیان بخشی از فعالیتهای خانه نخبگان بسیج پرداخت و اظهار کرد: خانه نخبگان به شناسایی مسائل و مشکلات نخبگان استان، آسیبها، تهدیدها و فرصتها مبادرت کرده است.
هادیان به بیان کارهای مسئله پژوهشی خانه نخبگان پرداخت و اظهار کرد تصریح کرد: ما وقتیکه آنچه در قالب مسئله پژوهشی انجام دادهایم بررسی میکنیم متوجه میشویم که با سایر نهادهای مسئول تا بالای 95 درصد این مطالبات ما همپوشانی دارد و این نشاندهنده دقت علمی است که در این مسیر به کار گرفتهشده است .
وی تأکید کرد: البته ما صرفاً حولوحوش مسائل و مشکلات حرکت نمیکنیم بحث استفاده مناسب از فرصتها هم برای ما مهم است.
مسئول خانه نخبگان بسیج استان همدان اظهار کرد: هدف سازمان بسیج علمی پژوهشی فناوری و در بطن آن خانه نخبگان فعالیتی است در مسیر حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی ، حفظ و حراست از مصالح و منافع ملی از مسیر توسعه علمی و فناوری و حل مشکلات مسائل استان از راههای علمی و منطقی خودش و ارائه این راهکارها به دستگاههای ذیربط برای به کار بستن آنها در عمل هست.
وی با اشاره به شأن مطالعاتی خانه نخبگان بسیج گفت: در واقع سازمان و خانه نخبگان یک شان اجرایی برای حل مسائل ندارد بلکه یک شان مطالعاتی دارد و تحقیقاتی دارد تا بتواند براساس واقعیات میدانی به شناسایی مسائل و مشکلات استان بپردازد و بر اساس روشهای حل مسئله در 6 کارگروهی که در خانه نخبگان وجود دارد به ارائه راهبردها و راهکارهای مناسب به دستگاههای مذکور مبادرت و اقدام بکنند.
هادیان اظهار کرد: امروز دنیا در تصرف نظامی قدرتهای بزرگ نیست بلکه در تصرف علمی و فناوری است.
وی عنوان کرد: بیتوجهی به مسائلی همچون شرایط تغییر اقلیم، بیابانزایی و از دست دادن آبهای سطحی ما را در یک مسیری قرار داده که اگر نتوانیم راههای علمی مقابله برای آن داشته باشیم ما در آستانه فاجعه قرار میگیریم و من نمیدانم چرا هنوز مسئولان کشور ما واقعاً به شکل عملیاتی و جدی به این مسئله توجه نکردند ونمی کنند.
مسئول خانه نخبگان بسیج استان همدان به بیان بودجه تخصیصیافته کشور برای حفظ منابع آبی پرداخت و اظهار کرد: بودجهای که در سال جاری برای مقابله با این موضوع در نظر گرفتهشده است واقعاً نگران میشویم و اینکه وزرا دارند چکار میکنند.
وی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است ما با نشان دادن عمق فاجعه بههرحال به وظیفه خودمان بهعنوان کسانی که افتخار پوشیدن لباس بسیجی داریم این اطلاعات را در اختیار مسئولان بگذاریم که بیشتر از گذشته به فکر این باشند.
هادیان با اشاره به کارهای تحقیقاتی کارگروههای مختلف خانه نخبگان در خصوص منابع آبی گفت: در ماههای گذشته جلسات تخصصی توسط کارگروههای مختلف از جمله کارگروه آب، کشاورزی و محیطزیست گذاشتهشده است و همگام با آنها کارگروهی همچون کارگروه علوم انسانی در رأس آموزش و فرهنگسازی دارد کار میکنند.
وی در پایان گفت: با تلاش کارگروهها مدنظر داریم که یک طرح جامع برای جلوگیری از هدر رفت و حفظ منابع آبی به مسئولین استانی جهت کار بستن در عمل ارائه دهیم.
انتهای پیام/
دیدگاهها