به گزارش صبح الوند، در دوران جنگ تحمیلی برای دفاع از ناموس و وطن خود راهی جبهههای حق علیه باطل شد و همرزم سردار شهید علی چیتسازیان بود؛ وی در دوران جنگ تحمیلی بارها مجروح شد و بر اثر گازهای شیمیایی نیز آسیب دید هرچند که به مقام جانبازی رسید اما هرگز کارت جانبازی نداشت و بعد از پایان جنگ نیز آرمانهای خود را در لباس مقدس پاسداری دنبال کرد.
شهید شمسیپور به دلیل روحیه خوبش بعد از پایان جنگ به واسطه ورزش ارتباط خوبی با جوانان برقرار کرد و سوابق بسیاری در رشتههای مختلف ورزشی و مدیریت این بخش داشت؛ از مدیریت باشگاههای ورزشی فجر و پاس گرفته تا ریاست هیئتهای ورزشی دوچرخهسواری و تیراندازی و ریاست بسیج ورزشکاران استان همدان و تربیت بدنی سپاه همه در کارنامه این شهید دیده میشود.
وی را میتوان یکی از تأثیرگذارترین افراد ورزش همدان نامید که همچنان و تا سالیان سال ورزش دیار هگمتانه به این شهید بزرگوار مدیون خواهد بود و به پاس این خدمات نیز ورزشگاه ملت همدان به نام سردار شهید علیرضا شمسیپور نامگذاری شده است.
شهید شمسی پور خاطرات بسیاری از دفاع مقدس در سینه داشت و آنان را برای جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ بازگو میکرد و به همین دلیل هرساله از طریق بسیج ورزشکاران چندین کاروان را راهی مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور میکرد و راوی این حماسهها میشد، غواص کربلای ۴ دل پرخونی داشت و هر بار با بغض و هزاران اشک در این مناطق این خاطرات را برای جوانان روایت میکرد.
همیشه و هر لحظه تشنه شهادت و دعای زیر لبش پیوستن به یاران شهیدش بود تا آنجا که وقتی نطفه نکبتبار داعش در سوریه و عراق آبستن شد نتوانست دلش را آرام کند و این بار لباس مدافع حرم بر تن کرد و به جنگ با داعش رفت و راهی سوریه و عراق شد.
وی که به دلیل شناخت منطقه عراق و تسلط بر زبان کردی و عربی برای تفحص شهدا راهی مناطق جنگی میشد این بار نیز که در قامت جستجوگر نور در ارتفاعات کانی مانگا (پنجوین عراق) مشغول بود صبح روز ۱۳ اردیبهشت ماه ۹۵ بر اثر انفجار مین به آرزوی دیرین خود رسید و به مقام شهادت نائل شد.
اما شنیدن خبر شهادت علیرضا شمسیپور در همدان آسمان شهر را ابری و بارانی کرد و داغ سنگینی بر دلهای عاشقان این شهید گذاشت چراکه هیچکس باور نمیکرد دیگر آن لبخندهای زیبا را نمیبیند کمااینکه همچنان با گذشت چهار سال داغ سنگین فراغ این شهید بر دلها مانده است.
سردار شهید شمسیپور فراموش شدنی نیست
یکی از خبرنگاران استان همدان در ارتباط با شناخت خود از این شهید اظهار کرد: ابتدا با شهید شمسیپور به واسطه ریاست هیئت دوچرخهسواری استان همدان آشنا شدم؛ اولین بار که با وی به طور مستقیم مصاحبه کردم جذب صحبت کردن و لبخند و اخلاق خوب این شهید شدم؛ از خود گذشتی که برای خدمت در ورزش داشت را تا به امروز در هیچکس ندیدهام.
محمدرضا بهرامیصفت افزود: با وجود ناملایمت و دلسردیهایی که در این هیئت وجود داشت و ظلمی که در آن مقطع در هیئت دوچرخهسواری به شهید شمسیپور شد اما باز هم عاشقانه تا لحظه آخر در این رشته ورزشی فعالیت کرد و خدمات او همچنان در رشته دوچرخهسواری ماندگار است.
وی با اشاره به اخلاق خوب این شهید گفت: همیشه شهید شمسیپور را به خنده یاد میکنند چراکه هیچگاه لبخند از لبان این شهید نمیافتاد همچنین هر بار که ایشان را میدیدم در حال کمک انجام کارهای عامالمنفعه و خیرخواهانه بود و درد مردم را درد خود میدانست.
بهرامی صفت خاطرنشان کرد: تمامی جامعه ورزش همدان ایشان را دوست داشتند کمااینکه ارتباط بسیار خوبی با نوجوانان و جوانان داشت و غیر ممکن بود کسی یک بار با ایشان هم کلام شود و شیفته رفتار این شهید نشود.
وی با اشاره به حضور در اردوهای راهیان نور بیان کرد: به واسطه ارتباط خوبی که با ایشان داشتم چندین بار با اردوهای راهیان نور بسیج ورزشکاران راهی مناطق عملیاتی جنوب کشور شدم؛ روایتگری ایشان در یادمان عملیات کربلای ۴ هیچ وقت از یادم نمیرود؛ آن روز آنقدر گریه کردند که به واسطه جانبازی شیمیایی حال این شهید خراب شد.
با وجود اینکه مسئول کاروان و در آن زمان سرهنگ سپاه بودند اما وقتی در این مناطق حضور پیدا میکردند بلافاصله کفش زائران این مناطق عملیاتی را واکس میزدند بهرامی صفت عنوان کرد: با وجود اینکه مسئول کاروان و در آن زمان سرهنگ سپاه بودند اما وقتی در این مناطق حضور پیدا میکردند بلافاصله کفش زائران این مناطق عملیاتی را واکس میزدند که این حرکت برای خود من واقعاً حیرتانگیز بود.
بهرامی صفت با اشاره به روز شنیدن خبر شهادت سردار علیرضا شمسیپور گفت: هیچگاه آن لحظه را فراموش نمیکنم وقتی این خبر را شنیدم انگار یکی از نزدیکترین افراد خانوادهام را از دست دادهام باور نمیکردم.
وی افزود: هرچند اعتقاد قلبیام این است که ایشان واقعاً شایسته شهادت بودند اما واقعاً داغ فراغ شهید شمسیپور تا ابد در قلبم خواهد ماند.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان نیز با بیان اینکه شهید علی شمسیپور از نخبگان تیپ ۳۲ انصارالحسین (ع) همدان بود و حدود ۲۰ سال در این لشگر انجام وظیفه کرد، گفت: شهید شمسی پور منشأ خدمات ارزنده و بزرگی برای استان همدان در عرصههای گوناگون بود.
سردار مظاهر مجیدی با اشاره به جایگاه و احترام خاص جامعه ورزشی همدان برای این شهید بزرگوار، گفت: زمانی که شهید شمسی پور مسئولیت جامعه ورزش را برعهده داشت روابط حسنهای با ورزشکاران برقرار میکرد که همین اخلاق و رفتار او را در قلب ورزشکاران ماندگار کرده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) با بیان اینکه شهادت در چهره شهید شمسیپور آشکار بود، گفت: شهید شمسی پور وقت و زندگی خود را وقف اسلام و نظام جمهوری اسلامی کرده بود و در نهایت به مقام شهادت دست یافت.
آنچه مسلم است اینکه امنیت امروز کشور حاصل جانفشانی و ایثار شهدا است که از جان خود برای اعتلا اسلام و انقلاب گذشتند برهمین اساس باید با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قدردان این اسوهها بود.
مهر
دیدگاه شما