به گزارش صبح الوند، مسئول اداره ترویج دفتر قرآن و عترت حوزه علمیه در گفتوگو با ایکنا، گفت: دورههای آموزشی اصلیترین فعالیت دفتر قرآن و عترت حوزه علمیه در این ایام است.
وی افزود: این دورهها در چندین استان کشور از جمله یاسوج، اردبیل و سمنان و ... تهران در حال برگزاری است و طلاب شرکتکننده با موضوعات مختلف قرآنی آشنا میشوند البته این دوره در برخی استانها خاتمه یافته است.
وی با اشاره به مسابقات سالانه قرآن و حدیث حوزه علمیه اظهار کرد: مرحله اول هفتمین دوره این مسابقات در حوزههای علمیه سراسر کشور برگزار شده است و نفرات برتر مرحله استانی اعلام و راهیافتگان به مرحله بالاتر انتخاب و معرفی شدهاند.
حسینی با بیان اینکه این مسابقات در رشتههای شفاهی و معارفی برگزار میشود بیان کرد: حفظ ۵ جزء قرآن کریم، ده و ۲۰ جزء همچنین کل قرآن و ترتیل و تحقیق، اذان و دعاخوانی رشتههای بخش شفاهی این مسابقات را تشکیل میدهند.
وی افزود: بخش معارفی نیز در رشتههای حفظ معارف حدیث، حفظ معارف موضوعی و تبلیغ قرآنمحور انجام میشود که ثبت نام آن هم اکنون نیز ادامه دارد.
حسینی گفت: بخش معارفی تک مرحلهای و به صورت کتبی است و مهرماه سال جاری با حضور طلاب ثبتنام کننده برگزار خواهد شد.
مسئول اداره ترویج دفتر قرآن و عترت حوزه علمیه با بیان اینکه تبلیغ قرآنمحور و برخی رشتههای دیگر این مسابقات در چند مرحله برگزار میشود و در نهایت برگزیدگان تمامی رشتهها در مرحله کشوری که آبان ماه برگزار میشود مورد تجلیل قرار میگیرند.
شرکت ۴ هزار نفر در مسابقات
وی ادامه داد: در مرحله شفاهی سالانه در رشتههای مختلف حدود چهار هزار نفر در سراسر کشور در مسابقات شرکت میکنند که مرحله دوم بخش شفاهی با ارسال فایل تلاوت و ترتیل افراد داوری و به صورت غیرحضوری برگزار میشود.
حسینی با بیان اینکه زمان برگزاری مرحله کشوری مسابقات پنجم تا هشتم آبان ۱۳۹۵است، اظهار کرد: مکان برگزاری مسابقات هنوز معلوم نشده است. این مسابقات با هدف ترویج بیشتر قرآن کریم و نهادینهسازی آموزههای این کلام الهی در میان طلاب سراسر کشور و شناسایی استعدادهای قرآنی صورت میگیرد.
حسینی با اشاره به انتقال دفتر قرآن و عترت حوزه به زیرمجموعه معاونت آموزش تصریح کرد: انتقال به معاونت آموزش جنبه آموزشی فعالیتها را ارتقاء داده و تلاش بر این است تا قرآن وارد متون درسی حوزه شود، البته در نظام جدید در برخی مدارس این درس وجود دارد.
دیدگاه شما