به گزارش صبح الوند، سید یاسر جبرائیلی طی یادداشتی نوشت:
جریانی که نه با دولت نسبتی عمیق و منطقی دارد و نه با منتقدان دولت، این روزها با راه اندازی این خط خبری که اگر مذاکرات شکست بخورد و توافق صورت نگیرد، جریان منتقد داد «دیدید گفتیم» سر داده و دولت را تخریب خواهد کرد، در پی اعمال فشار به تیم مذاکره کننده برای پذیرش هرگونه توافقی است.
این خط اعمال فشار برای پذیرش توافق بد که تاکنون به شکل های گوناگون خود را نشان داده است، مدعی است دولت در صورت عدم توافق، باید منتظر شکست از جریان های سیاسی منتقد خود در عرصه های رقابتی داخلی باشد. اما این ادعا چقدر واقعیت دارد؟
اگر همه منتقدان روند مذاکرات را در درون جریان اصولگرایی ببینیم، یا لااقل ادبیات منتقدان اصولگرا را مورد بررسی قرار دهیم، به وضوح درخواهیم یافت که تبدیل مباحث ملی به پروژه های سیاسی اساسا با اصول و مبانی این افراد سازگاری ندارد. در واقع یکی از انتقادات همین منتقدان، و یکی از نگرانی های اصلی آنان، نگاه سیاسی داخلی به بحث مذاکرات از سوی برخی افراد خواهان «هر توافقی» بوده است.
رقیب سیاسی دولت جریان اصولگرایی است که هم شرع و تقوا و هم نجابتش اجازه نخواهد داد بازی «دیدید گفتم» به راه انداخته و از این بحث ملی پروژه انتخاباتی بسازد. در صورت عدم موفقیت مذاکرات، باید دست تیمی را که دو سال زحمت کشید و آمریکا را در پیشگاه ملت آزمود و نهایتا زیر بار زور نرفت بوسید و با دسته گل به استقبالش رفت.
کسانی که فرمان رسانه های زنجیره ای را به دست دارند و برای تخریب مخالفان، هیچ ابایی از دروغپردازی ندارند، گویا همه را به کیش خود می پندارند. رفتار توام با نجابت و منطقی منتقدان دولت طی دوسال گذشته، سند روشنی است بر این مدعا که هدف منتقدان، در هر سطح و حوزه ای، کمک به حرکت مستقیم دولت در چارچوب اهداف انقلاب اسلامی بوده است. هم توافق خوب در این چارجوب قرار دارد و شایسته تقدیر است، هم عدم امضای توافق بد در این مسیر است و مستلزم قدردانی.
دیدگاه شما